Saltenhygge logo

Meny

Han Sylte Heimen

Med fargepalett inspirert av den flott nordlandsbunaden inviterer Han Sylte til overnatting i nyoppussede Han Sylte Heimen.

Fra kolonial til unik overnatting.

Midt i Salten, i hjertet av Valnesfjord. Omgitt av fjell, fjord og bugnende gulrotåkere. Her finner dere Han Sylte Heimen.

Han Sylte Heimen ble opprinnelig bygget på 1950- tallet og har gjennom flere tiår huset bygdas samvirkelag. Lokalene ble totalrenovert i 2020 til et unikt overnattingssted inspirert av den nordnorske naturen og fargepaletten til nordlandsbunaden.

Alle de 10 sovelugarene har loftsvinduer som gjør at du kan sovne til synet av den vakre nordlandske nattehimmelen. Han Sylte Heimen er et unikt overnattingssted velegnet for samling med gode kollegaer, storfamilien, brudefølget eller vennegjengen.

Bor dere på Han Sylte Heimen kan dere velge selvhushold eller alle måltider fra kjøkkenet til Han Sylte Kolonialen.

Nærområdene er et eldorado for de turglade, både sommer og vinter. I første etasje finner dere både treningssenter og Han Sylte kolonialen.

Han Sylte interior Han Sylte Mathilde Han Sylte interior 2

Informasjon

Han Sylte Heimen
Trivselsveien 270
8215 Valnesfjord

Telefon: (+47) 467 46 769

Åpningstider:
Hele året, ta kontakt.

Andre overnattinger

Graddis Fjellstue

I mer enn 150 år har Graddis fjellstue huset gjester i mektig fjellnatur. Her våkner dere til frisk fjelluft og en verden i litt roligere tempo.

Overnatting_nordnes

Nordnes Kro og Camping

Grønt og frodig ved elvebredden ligger Nordnes Kro og Camping midt i Saltdalsbygda. Her er får du ekte saltenkost og flere ulike overnattingsmuligheter.