Saltenhygge logo

Meny

Saltdal Turistsenter

Et sted med mange overnattingsmuligheter. Her vil noen netter gi deg nær tilgang til nasjonalparker, kunst, arkitektur og fine turer i vakker natur.

Overnatting for en hver smak.

Saltdal Turistsenter tilbyr mange ulike overnattingsmuligheter både for deg som reiser forbi og deg som ønsker å tilbringe litt mer tid i våre fantastiske omgivelser av nydelig natur.

I tillegg til enkelt- og dobbeltrom finnes det koselige familiehytter og hytter med enklere standard uten vann og bad. Servicebygg er tilgjengelig, med mulighet for matlaging.

Campingplassen er populær med mange faste gjester, men her er også døgnplasser for gjester med campingvogn/bobil.

For større grupper anbefaler vi leie av den ærverdige Skogvokterboligen eller Klengstua med mye historie i veggene. Her er det plass til mange og bygningene ligger idyllisk og tilbaketrukket til ved elvebredden. Mektige furutrær og grønt gress er godt å gå i med morrakaffen i hånda.

Saltdal turistsenter resepsjon Saltdal turistsenter hytte Saltdal turistsenter hytte

Informasjon

Saltdal Turistsenter
Saltfjellveien 2033
8255 Røkland

Telefon: (+47) 756 82 450
E-post: post@isaltdal.no

Åpningstider:
09.00- 21.00

Ting å gjøre

Andre overnattinger

Graddis Fjellstue

I mer enn 150 år har Graddis fjellstue huset gjester i mektig fjellnatur. Her våkner dere til frisk fjelluft og en verden i litt roligere tempo.

Overnatting_nordnes

Nordnes Kro og Camping

Grønt og frodig ved elvebredden ligger Nordnes Kro og Camping midt i Saltdalsbygda. Her er får du ekte saltenkost og flere ulike overnattingsmuligheter.