Saltenhygge logo

Meny

Matopplevelser

Saltdal Turistsenter

Den populære buffeten her har noe for enhver smak. Velkommen til et godt måltid i en hyggelig og uformell atmosfære, med rom for alle.

Velsmakende buffet i koselige lokaler.

Denne restauranten byr på velsmakende mat i flotte og koselige lokaler. Buffeten er verdt et stopp i seg selv, men det er også mange gode lunsj- og grillretter.

På buffeten finner du alltid både kjøtt- og fiskeretter. Vi bruker elgkjøtt fra elg som er felt i Salten, og laksen er selvfølgelig levert fra anerkjente Salten Laks.

Ta med deg hele familien og spis god mat i et romslig og tilgjengelig lokale. Vi vet at det kan være vanskelig å finne sunn barnevennlig mat når man spiser ute, derfor kan vi i tillegg til vår barnemeny også anbefale buffet til barna. Her kan du finne både lasagne, fisk, gryteretter og selvfølgelig grønnsaker til.

Hver dag har vi også en velfylt kakedisk med kaker av ulike slag, lefser, bagetter og rundstykker. Etter en lang kjøretur kan det gjøre seg med en liten strekk på bena, en kopp kaffe og kanskje ei svele eller vaffel? For ikke å snakke om softisen vår som er en klassiker.

Saltdal turistsenter buffet Turistsenter Softis Turistsenter stemning

 

 

Informasjon

Saltdal Turistsenter
Saltfjellveien 2033
8255 Røkland

Telefon: (+47) 756 82 450
E-post: post@isaltdal.no

Åpningstider:
09.00- 21.00

Andre matopplevelser

Hansylte-mat

Han Sylte

Er du glad i nykverna kaffe, steinovnsbakte kanelboller og lokalmat? Ja, da bør du definitivt ta turen innom i Han Sylte Kolonialen.

Graddis-fjellstue-mat-og-drikke

Graddis Fjellstue

Midt i fjellcampen til Graddis fjellstue ligger grillhytta med sin lune og gode atmosfære. Her er det åpen lørdagskafé gjennom sommeren.